Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Urząd Miasta Piekary Śląskie

Kolorowy pasek

Protokół Nr 35/09 z posiedzenia Komisji Budżetowo - Gospodarczej w dniu 18 maja 2009 r.

Data posiedzenia:
2009-05-18

Status:
Zakończone

Porządek posiedzenia:
1. Sprawozdanie z realizacji priorytetów „Strategii Rozwoju Miasta do roku 2015” za rok 2008.

2. Informacja o stanie bezpieczeństwa i porządku publicznego na terenie miasta za 2008 rok:
- Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Bytomiu,
- Komenda Miejska Policji w Piekarach Śląskich,
- Komenda Miejska Państwowej Straży Pożarnej w Piekarach Śląskich,
- Straż Miejska w Piekarach Śląskich,
- Miejskie Centrum Zarządzania Kryzysowego w Piekarach Śląskich.

3. Rozpatrzenie i zaopiniowanie rocznych sprawozdań finansowych za rok 2008:
- Miejskiej Biblioteki Publicznej w Piekarach Śląskich, ul. Kalwaryjska 62d,
- Ośrodka Kultury Andaluzja w Piekarach Śląskich, ul. Oświęcimska 45,
- Dzielnicowego Domu Kultury w Piekarach Śląskich, ul. Roździńskiego 99,
- Miejskiego Domu Kultury w Piekarach Śląskich, ul. Bytomska 73.

4. Rozpatrzenie i zaopiniowanie projektów uchwał.

5. Sprawy bieżące.


Uwagi:



Załączniki

Protokół_Nr_35_09_z_Komisji_Budżetowo-Gospodarczej_z_dnia_18_05_2009 (108.5kB) Zapisz dokument Pokaż dokument
Protokół_Nr_35_09_z_Komisji_Budżetowo-Gospodarczej_z_dnia_18_05_2009 (108.7kB) Zapisz dokument Pokaż dokument

Metadane

Źródło informacji:Marek Markefka
Data utworzenia:(brak danych)
Wprowadził do systemu:Marek Markefka
Data wprowadzenia:2009-06-16 10:27:27
Opublikował:Marek Markefka
Data publikacji:2009-06-16 10:30:42
Ostatnia zmiana:2009-06-16 10:30:43
Ilość wyświetleń:1209

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij